ЩО ТАКЕ ВІДДАЛЕНИЙ ОФІС?

Перегляди: 1597
Віддалений офіс - готові робочі місця на захищених серверах, обладнані всім необхідним програмним забезпеченням, до якого Ви маєте цілодобовий доступ з будь-якої точки світу, де є інтернет.
 

Безпека 

Якщо ваші бази даних, документи, креслення та інші важливі ресурси розміщені на віддаленому сервері, то в разі природного катаклізму, аварії, пожежі, фізичного вилучення, розкрадання, пошкодження зловмисниками комп'ютерів у вашому офісі ваша інформація не постраждає, не потрапить в чужі руки, не зазнає ніяких змін.
 
cloud
 
Досвід показує, що найбільш безпечним є використання для цих цілей зарубіжних серверів. Краще, якщо ці сервери належать добре відомої компанії і розміщені в data-центрах з високим ступенем захисту та конфіденційності.
 
Наша компанія пропонує клієнтам користуватися мережею власних серверів, розміщених в Німеччині. Це дозволяє нам повністю контролювати і відповідати за збереження даних і працездатність систем. 

                                                                                                                                                                                                                                                         

 Гибкость

Робота на віддаленому сервері означає, що єдине, що вам потрібно & mdash; комп'ютер з виходом в Інтернет. Підключаючись до віддаленого сервера з будь-якого місця: офісу, будинку, готелю, — ви або ваш співробітник отримуєте доступ до робочого столу на віддаленому високопродуктивному сервері, на якому повноцінно функціонують всі заздалегідь встановлені необхідні вам програми та є доступ до ваших інформаційних ресурсів.
Це означає, наприклад, що ваші бухгалтери, менеджери, конструктори або художники більше не прив'язані до одного офісу.
 
Ви маєте можливість гнучко організувати роботу вашої компанії:
  • легко будувати спільну роботу безлічі окремих офісів або робочих місць
  • надавати бухгалтерам роботу на дому
  • не випробовувати проблем з налаштуванням корпоративної мережі при переїзді, а в деяких випадках взагалі відмовитися від офісу.
Там, де є інтернет, є ваша повноцінна корпоративна мережа і ваша інформаційна система.
 

Зручності

Не секрет, що будь-яке нововведення в області інформаційних систем є стресом для співробітників компанії. Найчастіше найзручніше те, що знайоме. Робота на віддаленому сервері в цьому сенсі цілком зручна.
Співробітник, підключаючись до віддаленого робочого столу, працює в точності з тими додатками, з якими він звик працювати на своєму локальному комп'ютері або в корпоративній мережі, з тією лише різницею, що тепер ці додатки виконуються на віддаленому сервері і повністю відсутні на комп'ютері в офісі.
Зручно буде не тільки користувачам, але і вашого системного адміністратора, який зможе вирішувати всі виникаючі проблеми віддалено.
 
 
Економія
 

Перехід на віддалений сервер дозволяє в ряді випадків істотно знизити витрати на інформаційне забезпечення компанії. Для роботи на віддаленому сервері потрібно комп'ютер з мінімальною продуктивністю і об'ємом пам'яті, який має вихід в Інтернет (нетбук). Це дозволяє відмовитися від дорогих корпоративних серверів, високопродуктивних персональних комп'ютерів з встановленим програмним забезпеченням і додаткових витрат на їх утримання.

 
Отже, перехід на віддалений сервер дозволяє вирішити одночасно кілька важливих проблем:
 
  • забезпечити високий рівень інформаційної безпеки;
  • створити дуже гнучкий доступ«звідусіль» до Вашої інформаційної системи;
  • нарастіть Ваші інформаційні ресурси без істотних витрат;
  • користуватися дорогим ПО там і тоді, коли Вам це знадобиться на умовах погодинної оренди.
Found a typo? Please select it and press Ctrl + Enter.